Witgoed

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van witgoed in de omgeving van Ophemert? Neem dan contact op met Ton Elektro Ophemert voor de installatie en reparatie van al uw witgoed. Al 25 jaar lang helpen wij onze klanten in de omgeving van Ophemert met al hun elektronica benodigdheden. Voor een snelle service en deskundigheid op het gebied van witgoed bent u bij ons aan het juiste adres!

Verkoop van witgoed

Bij Ton Elektro Ophemert hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het verkopen van witgoed. Voor al onze klanten leveren wij kwalitatief goede apparaten. Het zou natuurlijk ideaal zijn dat als u een apparaat aanschaft, deze ook nog eens bij u thuis wordt afgeleverd. Dit doen wij dan ook voor onze klanten die daar behoeften aan hebben. Woont u in een appartement op zes verdiepingen hoog? Geen enkel probleem! Ook dan leveren wij gewoon bij u aan huis.

Installatie van witgoed

Naast het aanschaffen van nieuw witgoed, kunt u ook uw nieuwe apparatuur door ons laten installeren. Wij begrijpen namelijk dat u daar zelf geen zin of tijd voor heeft. Laat ons u helpen door de apparaten in te bouwen. Wilt u zeker weten dat het allemaal gaat passen in uw woningen? De inmeting doen wij volledig gratis!

Reparatie van witgoed

Wat een pech, uw witgoed is stuk gegaan en moet gerepareerd worden. Neem contact met ons op via het reparatieformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij repareren namelijk vrijwel alle elektronische apparaten. Dit scheelt weer een rit naar de winkel om een nieuw product aan te schaffen.