Audio & TV

Op zoek naar nieuwe audio of TV apparatuur? Of moet één van uw huidige apparaten gerepareerd worden? Bij Ton Elektro Ophemert voorzien wij zowel de installatie als reparatie van uw apparatuur. Al 25 jaar lang helpen wij onze klanten in de omgeving van Ophemert met al hun elektronica benodigdheden. Voor de aanschaf, installatie en reparatie van audio & TV apparatuur bent u bijTon Elektro Ophemert op het juiste adres.

Verkoop van audio & TV apparatuur

Door de goede relatie met verschillende leveranciers, kunnen wij voor een gunstige prijs elektronisch apparatuur inkopen. Bovendien kunnen wij daardoor de beste merken leveren. Denk aan de Samsung Qled en de LG Oled televisieschermen. Daarnaast hebben wij ook multiroom audio producten van merken als HEOS en Samsung. Kwaliteit en een gunstige prijs gegarandeerd!

Bij Ton Elektro Ophemert zorgen wij ervoor dat het aanbod constant vernieuwd wordt. Als klant heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om de nieuwste apparaten aan te schaffen. Wij hebben bijvoorbeeld ook apparaten in het assortiment die goed te gebruiken zijn in combinatie met de Google Home Assistant producten. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons aanbod.

Installatie van audio & TV apparatuur

Naast het aanschaffen van elektronica, kunt u ook uw nieuwe apparatuur door ons laten installeren. Wij kunnen ons voorstellen dat u zelf geen zin of tijd heeft om een televisie op te hangen of deze van de juiste configuraties te voorzien. Geen probleem, wij doen dat gewoon voor u!

Reparatie van audio & TV apparatuur

Niets is vervelender dan een TV of audio apparaat dat niet meer werkt. Gooi deze niet gelijk bij het grofvuil! Wij kunnen vrijwel alle elektronische apparaten repareren en er weer uit laten zien als nieuw. Wilt u snel geholpen worden? Vul dan het reparatieformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Een snelle service gegarandeerd!