Beveiliging

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van camera en alarmsystemen in de omgeving van Ophemert, die ook nog eens eerlijke prijzen hanteert? Neem dan contact op met Ton Elektro voor de aanschaf, installatie en reparatie van al uw camera en alarmsystemen.

Al 25 jaar lang helpen wij onze klanten in de omgeving van Ophemert met al hun elektronica benodigdheden. Voor een snelle service en deskundigheid op het gebied van huisbeveiligingssystemen bent u bij ons aan het juiste adres!

Verkoop van camera en alarmsystemen

Kom langs en maak kennis met onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van camera en alarmsystemen. Bij ons kunt u terecht voor kwalitatief goede systemen en elektronica producten. Bovendien hebben wij veel diversiteit in ons aanbod. Of u nou gaat voor een iets duurder camerasysteem met een 4K resolutie of een wat goedkoper alarmsysteem, bij ons vindt u het allemaal!

Installatie van camera en alarmsystemen

Natuurlijk bent u zelf geen expert op het gebied van beveiligingssystemen. Wij zijn dat wel en daarom kunnen wij u helpen bij het installeren van alle camera en alarmsystemen. Het is belangrijk dat de installatie netjes en secuur wordt gedaan, bijvoorbeeld door de draadjes netjes weg te werken. Bovendien kunnen wij er ook voor zorgen dat de configuratie direct goed staat. Zo kunt u pushmeldingen ontvangen vanaf een sensor of magneetcontact.

Weet u nog niet zo goed hoe het beveiligingssysteem geïnstalleerd moet worden? Geen enkel probleem, wij komen volledig vrijblijvend langs om u van advies te voorzien.

Reparatie van camera en alarmsystemen

Wij kunnen vrijwel alle elektronische apparaten repareren, dus ook apparatuur voor camera en alarmsystemen. Werken één van de apparaten niet meer? Vul dan ons reparatieformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.