IT

Op zoek naar een specialist op het gebied van IT in de omgeving van Ophemert? Bij Ton Elektro kunnen wij u van dienst zijn voor verschillende IT gerelateerde zaken. Wij verkopen namelijk computers, laptops en de bijbehorende accessoires. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om netwerkproblemen te verhelpen. Al 25 jaar lang helpen wij onze klanten in de omgeving met IT gerelateerde vragen. Wilt u een nieuwe laptop aanschaffen of WiFi-problemen oplossen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Computers

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de deskundigheid en kennis om u goed van dienst te kunnen zijn. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van een nieuwe computer. Ook kunt u bij ons refurbished Apple apparaten aanschaffen. De refurbished apparaten van Apple zijn op 50 verschillende punten gecontroleerd. Dit om ervoor te zorgen dat u als klant geen problemen ervaart bij de aanschaf. Bij het aanschaffen van een refurbished apparaat, ontvangt u standaard 2 jaar garantie. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw apparaat dan kunnen wij dit gewoon verhelpen. Om het nog makkelijker voor u te maken, leveren wij de apparaten gewoon op locatie af!

Naast het aanschaffen van computers kunt u bij ons ook terecht om uw pc of laptop te laten repareren, bestanden over te zetten of om de nieuwste software erop te plaatsen. Daarnaast zijn wij officieel reseller van Eset Antivirus. Wij kunnen daardoor alle producten aanbieden op het gebied van antivirus, veiligheid op het internet en anti-diefstal. Bellen voor advies kan en mag altijd!

Netwerk

Ervaart u WiFi- of netwerk problemen bij uw thuis of op kantoor? Wij helpen u daar graag bij! Bij Ton Elektro Ophemert kunt u namelijk terecht voor het laten aanleggen van datanetwerken en 4G oplossingen.

Naast het helpen bij netwerk gerelateerde zaken, zorgen wij er ook voor dat u gebruikt kunt maken van VoIP telefonie. De traditionele ISDN lijn van KPN stopt namelijk per 1 september 2019. Een goed alternatief is Voice over IP (VoIP). Met dit systeem maakt u geen gebruik meer van de traditionele telefoonverbinding, maar belt u via een internet verbinding. Behalve dat dit veelal in de kosten scheelt, is de lijn ook veel stabieler bij het bellen.

Accessoires

Voor verschillende elektronische apparatuur bieden wij ook de bijbehorende accessoires. Zo kunt u denken aan stofzakken, LED verlichting, maar ook aan Ziggo aansluitingsmateriaal en Apple accessoires. Voor elk apparaat kunt u wel wat vinden. Neem gerust een kijkje in onze winkel of er iets voor u tussenzit!