Satelliet

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van satelliet apparatuur in de omgeving van Ophemert? Kom dan vooral eens een keer langs bij Ton Elektro. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, installatie en reparatie van satelliet apparatuur.  Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij enige tijd  geleden Allsat Culemborg overgenomen.  Al 25 jaar lang helpen wij onze klanten in de omgeving van Ophemert met al hun elektronica benodigdheden.  Voor snelle service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres!

Verkoop van Satelliet apparatuur

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van satelliet en volautomatische systemen op Campers en Caravans. Wij leveren kwalitatief goede satelliet oplossingen voor complete gebouwen door middel van multiswitch systemen. Met een multiswitch systeem zijn er aansluitingen mogelijk tot maar liefst 100 gebruikers! Het zorgt ervoor dat een televisiesignaal van één of meerdere schotels doorgezet wordt naar meerdere satelliet ontvangers.

Ten slotte kunt u bij ons ook terecht voor alles wat te maken heeft met Canal Digitaal. Ton Elektro Ophemert is namelijk officieel Canal Digitaal dealer.

Installatie van Satelliet apparatuur

Naast het aanschaffen van nieuwe satelliet apparatuur, kunt u ook uw nieuwe apparatuur door ons laten installeren. Voor campers en caravans bieden wij volledige dienstverlening aan op het gebied van volautomatische schotels van de merken Oyster en Teleco. Wij kunnen ons voorstellen dat u zelf geen zin of tijd heeft om dit zelf te moeten doen. Om het eenvoudiger te maken voorzien wij uw nieuwe apparaten gelijk van de juiste configuraties, volledig afgestemd op uw wensen. Laat het over aan een expert en schakel ons in!

Reparatie van Satelliet apparatuur

Werkt u satelliet apparatuur niet meer en wilt u deze laten repareren? Verstandig, want u hoeft uw apparatuur niet gelijk bij het grofvuil te gooien. Bij Ton Elektro Wij repareren vrijwel alle elektronische apparaten. Dit scheelt weer aanschafkosten voor een volledig nieuw product. Vul het reparatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een snelle service gegarandeerd!